Време

Ако Чак Норис доцни, на времето му е најпаметно малку да успори!

Вицотека

 • Трпе и Трпана се враќаат дома од кафана, ама одлучуваат да одат по пократкиот пат, преку гробишта.
  Само што влегле на гробишта, слушаат...

 • Се сексаат Трпе и Трпана, кога Трпе на сред акција застанува, како да се смрзнал?
  Трпана го прашува:
  Трпе што ти стана добро ли...

 • 7-ТЕ ЧУДА НА КОМУНИЗМОТ
  1. Секој беше вработен.
  2. Иако секој беше вработен, никој ништо не работеше.
  3. Иако никој ништо...

 • Влегува Евреин кај Хитлер и го прашува:
  - Каде е бато?
  Хитлер му одговара:
  - Оди во ВЦ, вториот сапун лево.