Џентлмен

Маж влегува во аптека и вели:
- Еден презерватив!
Аптекарката му одговара:
- Господине почекајте на ред и измислете некој по цензуриран начин за да ми објасните што точно сакате.
Дошол редот на мажот. Тој ги откопчал панталоните, го извадил и рекол:
- Извини госпоѓо, може ли да ми дадете еден костум за овој џентлмен?

Повеќе од ВицотекаНовинар интервјуира американски милијардер: - Како стекнавте толкаво богатство? - Многу едноставно. Кога стигнав во... + повеќе

Машките трошат 2000 калории за секс, 100 за секс и 1900 за фалење.

Седат двајца полицајци облечени како цивили во кафана и слушаат еден од гостите како кажува виц. - Зошто полицајците... + повеќе

7-ТЕ ЧУДА НА КОМУНИЗМОТ 1. Секој беше вработен. 2. Иако секој беше вработен, никој ништо не работеше. 3. Иако никој... + повеќе