500 евра

- Ало дали е тоа итна помош?
- Да, повелете!
- Итно ми требаат 500 евра.

Вицотека

 • Се јавува некој во лудница и му вели на докторот:
  - Докторе, ај види дали има некој во соба 15.
  - Нема никој!
  - Јеее сме...

 • Не можеме веќе да живееме од пензијата на дедо!!!
  Ќе мораме да го вработиме.

 • Паметен маж + Глупава жена = романса
  Паметен маж + Паметна жена = афера
  Глупав маж + Глупава жена = дете
  Глупав маж +...

 • Šetaju momak i devojka parkom. Kaže joj momak :
  - Dodji iza žbunja da ti nešto pokažem .
  Skida momak pantalone i stavlja joj u...