Анкета

Луѓе кои прават телевизиска анкета на улица налетуваат на Трпе и му поставуваат прашање:
- Господине, што мислите што е полошо, незнаењето или незаинтересираноста?
- Нит знам, ниту ме интересира! - одговорил Трпе.

Повеќе од ВицотекаКрадецот избега во непознат правец. Е не бе, во познат правец ќе бега.

Хасо: Мујо ај да ми помогнеш да ги исечам дрвјата! Мујо: Не можам имам полова болест! Хасо: Е што ти е бе? Мујо: Ме... + повеќе

Што означува кратенката FBI? - Facebook Idiots!

Зборуваат две плавуши по телефон и едната и вика на другата: - Знаеш дека за да се сплете еден џемпер потребни се три... + повеќе