Расипано јајце

Доаѓа Мујо еден ден дома со кеса полна кондоми . Кога го видела Фата му вика:
- Де бе Мујо што си купил толку кондоми што ќе ти се ?
А Мујо и вика:
- Фато слушај јас ќе ставам еден кондом ќе изгаснам светло ти ќе пробаш и ќе кажеш каков вкус е. и гаси мујо светло пробува Фата и се дере:
- Мујо ова има вкус на расипано јајце.
А Мујо и одговара:
- ЧЕКАЈ МА ФАТО УШТЕ НЕ СУМ ГО СТАВИЛ!!!

Вицотека

 • Во аптека:
  - Саат продавате?
  - Оф леле, од каде бе ние саат да продаваме?
  - Ај бе не ме заебаај, нели времето лечи сè?

 • Он:
  Ти си најсимпатичната, и најубавата девојка што сум ја видел!
  Она:
  Ма не сери, само сакаш да ме е*еш или!
  Он:...

 • Си стоеле двајца полицајци пред гинеколошка клиника и читале плакат на кој пишувало:
  Најзагрозени професии од сифилис се:
  1....

 • Влегува полицаец во продавница...
  Полицаецот:
  Имате ли маргарин?
  Продавачот:
  Може ли Добро Јутро?
  Полицаецот:...