Ало полиција

Гоки:
Ало Полиција,
две риби овде се тепаат за мене,
Почицијата:
Па што е тука страшно?
Гоки:
Па таа поружната победува!!!

Повеќе од ВицотекаГо земал Трпе детето и го држи над лонец со врела вода, и чита на глас: - Ако детето не ви го пие млекото, подгрејте го...

Rehabilitacijske vježbe za starije muškarce Pošto imam dopunsko zdravstveno osiguranje moj doktor mi je preporučio... + повеќе

Навечер во парк седат дечко и девојка, така гушнати гледаат во небото. А ноќта ведра, иљадници звезди треперат, полна... + повеќе

Ако Чак Норис доцни, на времето му е најпаметно малку да успори!