Срамежлив

Срамежлив дечко многу се заљубил во една аптекарка. Проблемот бил што не знаел како да започне разговор со неа.
Еден негов пријател го посоветувал да оди да купи нешто, да започне муабет и да ја покани да пивнат по нешто.
Дечкото се наредил во редицата, дошол неговиот ред, ја погледнал аптекарката, таа му се насмевнала, а овој :
- Јас ќе пијам аспирин. Ти што ќе пиеш?

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаТри жени загинале во сообраќајна несреќа и се нашле пред вратите на рајот. Ги дочекал Свети Петар и им рекол: - Добре... + повеќе

1. За одмор од 5 дена доволен ти е само еден куфер. 2. Немаш потреба постојано да го надгледуваш сексуалниот живот на... + повеќе

Прво гурнеш два прста па ако е поширока гурнеш три после провериш дали е влажна и почнеш такој напред- назад. Такој се... + повеќе

Што се распаѓа побрзо од Југо? Земјата во која е правено.