Сите

Сите одат еден е*е - Свaдба
Еден оди сите е*ат - Маж на службен пат
Сите одат сите е*ат - Оргија
Еден оди сите нае*але - Финасиска инспекција
Сите одат еден нае*ал - Погреб

Вицотека: 

Вицотека

  • Бија си некад некој много ружан принц, бија толко грозан што Пепелашка дома си отишла јоште у 10:30!

  • Једног дана Мујо ће свом шефу:
    - Шефе, чуо сам да ако одеш на Мјесец и вратиш свој сат уназад можеш се подмладити за онолико времена...

  • - Мамо, мамо ме силуваше Црногорец!
    - Е од кај знаеш дека беше Црногорец?
    - Па се морав да правам сама.

  • Еден ден, додека дрвосечачот сечеше гранка од едно дрво над реката, неговата секира падна во водата... Кога заплака, се...