Твитер

Малиот Трпе ја прашува баба му:
- Кај е тато?
- Ене го во тоалет има проблем со триперот и не може да го најде растворот.
А од купатило се слуша:
- Не го плаши детето, имам проблем со твитерот не можам да си го најдам пасвордот!

Повеќе од Вицотека- Откога те запознав тебе, веќе не можам ни да јадам, ни да пијам, ни да пушам. - Охх, драги, толку ли ме сакаш? - Не,... + повеќе

Разговараат 2 комшивки: - А мори, што си целата модра? - Маж ми ме истепа. - Јас мислев на пат е. - Е и јас мислев така...

Маж и жена си седат во соба, потскарани и скоро еден час си молчат. После некое време мажот и вели на жената: - Жено ај... + повеќе

Неверство е кога две погрешни лица ја прават вистинската работа.