Не е мојата

- Ја познавате ли мојата свекрва?
- Да, задоволство ми беше да ја запознаам.
- Ох, тогаш тоа не е мојата свекрва.

Вицотека

 • Жената: Јадеше!?
  Мажот : Јадеше!?

  Жената: Ме слушна што ти реков!?
  Мажот : Ме слушна што ти реков!?

  Жената: Што ти...

 • Трпе целиот запален после гледање на порнич, хистерично тропа кај комшиката.
  - Отворај мори комшике да видиш што ќе ти направам!...

 • Кога Чак Норис бил најпијан?
  Кога се родил татко му!!!

 • Мажот ја уби жената по 35 години брак, и на судење судијата го прашува:
  - Добро бе по 35 години заеднички живот ја уби?!
  - А бе...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА