Просење

Лежи Црногорец на нудистичка плажа, го ставил шеширот на половиот орган, а врз шеширот ставил ливче: - Гледање 5 евра. Поминале две дами ставиле 5 евра, го подигнале шеширот и погледнале.
Тогаш една од дамите го прашала:
- А колку ќе чини малку да поработи?
Црногорецот и одговорил:
- Ајде бегај од тука, да сакаше тој да работи немаше да проси!!!!

Вицотека

 • Наставничката го прашува Трпе:
  - Трпе кога се берат јаболките?
  - Кога комшијата не е дома, наставничке!

 • Влегува човек во аптека и вели на аптекарката:
  -Ве молам дајте ми еден презерватив.
  Аптекарката му дава тој го пробува и вели:...

 • Новинар запира случаен минувач:
  - Ако ги зголемат цените на се за 100% како ќе живееш?
  - Супер, ќе можам да си дозволам одмор во...

 • Једног дана Мујо ће свом шефу:
  - Шефе, чуо сам да ако одеш на Мјесец и вратиш свој сат уназад можеш се подмладити за онолико времена...