Рај

Зошто научно е потврдено дека Адам и Ева се Македонци?
- Затоа што се голи и боси, а мислат дека се во рајот!

Повеќе од ВицотекаПлавуша излегува со новиот тип, одат во парк, типот вади кутија цигари, ги подава кон неа и ја прашува: Цигара?... + повеќе

Зошто плавуша ги храни кокошките со чоколадни јајца? - За да и носат киндер јајца.

Трпе со врски отишол да бара работа во Влада. - Дали претходно работевте нешто? - Да пет години во војска. - Имате... + повеќе

Влегува постара жена во месара во Охрид и му вика на продавачот: - Ноџина имате? Продавачот: Е не на ку*ов стојме!