Силен ко коњ

Го прашват Циго, кое е според него најсилното животно?
- Лав
- Е оти баш лав?
- Оти е силен ко коњ!!

Повеќе од ВицотекаШто ќе се случи ако на жена и фрлиш бомба во кујната? - Ништо! Нередот и понатаму ќе остане, само го нема мрморењето.

Решил сељакот да ја пари маторицата, но бидејќи сопственикот на машка свиња живеел на крај на село за да не се умори... + повеќе

Седат двајца во кафана на 11 спрат пијани тапа и едниот: - Ајде да скокаме од зградава кој се врати жив части пијачка.... + повеќе

Малиот Трпе го прашува таткото : - Тато, навистина Пеце има пра пра пра пра пра баба? - Не сине, Пеце д`тка