Јапонка

Се оженил Блажо за Јапонка. Му дошле на гости Маца и Ристо, и го прашуват:
- Море Блажо, како се разбираш со неа?
- Со мимики.
Иде Јапонката, ја ваде цицката и му а покажуе на Блажо.
Вај срипал, отишол у другата соба, ја изебал мајка и, а ваа ја полил со кофа вода.
- Шо направи бе Блажо?
- Она ми вика да одам да купам млеко!
- Јас и одговорив, мори да ти ебам мајката, не ли гледаш дека надвор врне!!!

Вицотека

  • Вампир фатил златна рипка и таа му рекла да ја пушти и ќе му исполни една желба.
    Вампирот се согласил и посакал со години да пие само...

  • Зошто продавниците кои се отворени 24 часа на ден имаат брави и катанци?

  • Каква е разликата помеѓу Бог и лекар?
    Бог не мисли дека е лекар.
  • Влегува човек во полициска станица и на сет глас вели:
    Вие полицајците сте најглупавите луѓе на светот. На тоа се собираат сите...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА