Вечер

Оди дете во трафика и и вика на продавачката:
- Тетке дадете ми Вечер.
Продавачката му одговара:
- Ти мали тоа на мајка ти да и го кажеш!

Вицотека: 

Вицотека

 • Го пратила Станка сопругот Перо да и купи тампони. Перо влегол во една продавница и ја прашува продавачката каде им стојат тампоните.
  ...

 • Таткото му вели на синот:
  Дојди сине да ти кажам некои работи за логиката и реалноста!
  Кажи тато слушам.
  Иди и прашај ја...

 • Вика му баба на дете:
  - Синко, ќе иду с'с твој точак на гробишта.
  - Добро бабо а кој ќе ми га врати ?!?!?

 • Летале Србин, Словенец и Македонец со авион, кога наеднаш откажале моторите и почнал да паѓа авионот. Се вртат тројцава и гледаат само два...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА