Дете

Тато ти што сакаше, машко или женско дете?
- Ништо бе сине, јас само сакав убаво да си поминам!

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаВо кафич доаѓа некој дечко до некоја девојка и и вика: - Секогаш кога ќе се насмевнеш ми доаѓа да те поканам кај мене... + повеќе

Гоки добил кец по сексуално воспитување, седнува и на Зоки му вика, другар ќе и се осветиме, ти ќе и ја дигнеш суќната... + повеќе

Rehabilitacijske vježbe za starije muškarce Pošto imam dopunsko zdravstveno osiguranje moj doktor mi je preporučio... + повеќе

Иде некој музичар у месарницу и прашуе га месара: - Имаш ли жилу од вола за бас гитару? А на тој месар нервозно му вика... + повеќе