Нова стратегија

Брисел има нова стратегија за граѓаните од ЕУ. Еве ја најновата рекламна кампања:
Присвојте си Грк за само 500 евра!
Наместо Вас, тој ќе ги прави следниве работи:
- Ќе спие до 12 часот,
- Ќе чита весници,
- Ќе пие кафе,
- Ќе зборува за спорт и политика,
- Ќе спие после ручекот,
- Вечер ќе седи во барови и ресторани,
- Ќе игра и ќе се забавува,
- Ќе се коцка,
И ВИЕ КОНЕЧНО ЌЕ ИМАТЕ ДОВОЛНО ВРЕМЕ ЗА ДА РАБОТИТЕ ОД УТРО ДО ВЕЧЕР!

Повеќе од ВицотекаЗапира полицаец плавуша: - Документите ве молам. Плавуша: - Немам. Полицаец: - Ќе морам да ве казнам. И почнува да ја... + повеќе

Тарзан целиот свој живот го минал во џунглата и немал поим што е тоа секс. Еден ден Џејн решила да му даде неколку... + повеќе

Мујо и Хасо ловеле риби. Им снемало црви и Хасо го пратил Мујо да побара зад грмушките. За тоа време Хасо уловил златна... + повеќе

Мујо и Фата јадат ракчиња. Фата се ипрскала на фустанот и вика: - Уууу, изгледам како свиња! Мујо на тоа: - И плус си... + повеќе