Банкомат

Како се вика банкомат на Унгарски?
СЕ-РЕ-КЕШ.

Вицотека

 • Шетаат дечко и девојка покрај скара, а таа мирисааа...
  - Девојката:
  - Ох, колку убаво мириса!
  - Дечкото како вистински...

 • Зошто мажот не може да биде убав и интелигентен во исто време?
  Тогаш би бил женско.

 • Цветко и вика на жена си:
  - Жено, морам да ти се исповедам нешто…
  - Што си направил сега?!
  - Кога имаме секс цело време...

 • Жената е како кинески вентилатор.
  Прво престанува да се врти,
  потоа престанува да дува,
  а на крај само прави галама и троши...