Фискална

Ало! Здраво! Со кого зборувам?
Со продавницата за обувки.
Извинете сум го згрешил бројот.
Нема проблем, дојдете ќе ги смениме, само носете си ја фискалната сметка.

Вицотека

 • Спијат маж и жена Охриѓани, во сон мажот извикува:
  - Светланааа!
  Веднаш јаде шамар од жена му која го прашува:
  - Која ти е...

 • Оди Мујо на гости кај Хасо и гледа на вратата пишува: Пази куче!
  Мујо од страв оди полека да не го осети кучето и ѕвони на врата. Хасо...

 • Полицаец запира кола и оп, чудо!
  Колата ја вози еден змеј.
  Полицаецот исплашено прашува:
  - Ајде дувни...
  Змејот:...

 • Доаѓа Трпе дома од кладилница и и вика на Трпана:
  Ах ме изеба Интер.
  Трпана:
  Ах а мене ме изеба Милан!
  Блажо:
  ...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА