Бурек

Зошто Циган кога јаде бурек го откопчува патентот на панталоните???
- Ги пренасочи мувите, за да може на раат да си јаде!!!

Повеќе од ВицотекаКако да извршите акт на насилство врз машкото? Сокријте му го даљинското!

Како може мушкарац да силуе жену, кд е докажано да жена сс дигнату сукњу трчи побрзо него мушкарац сс спуштене... + повеќе

Се појавил Господ и им рекол на мажите да се постројат во две колони, во првата колона да застанат сите мажи кои се... + повеќе

На автобуската станица се сретнуваат две пријателки плавуши: "Дали ти се омажи?" "Јас не." "Па што чекаш?" "Автобус."