Мажот

Кој е најнечувствителен дел од пенисот?
- Мажот...

Вицотека: 

Вицотека

 • Се враќа жената од работа и гледа на врата:
  СЕ ПРОДАВА ЖЕНА ЗА 19.000 Денари.
  - Шо е ова мажу зарем толку вредам? Пу застрамисе...

 • Што е ќелавење?
  Тоа е физиолошки процес на претворување на главата во газ, прво како форма а потоа и како содржина!

 • Цветко на првиот состанок.
  - Ја гледаш реката?
  - Да.
  - Ја гледаш планината?
  - Да.
  - Ја гледаш Месечината?...

 • Зборив два гробара:
  Едн вика:
  - Бреее уморан сам како куче днска сахранувасмо еднога сигурно е бија тежак 150 кила!
  А друг...