Жбун

Се срушил авион во џунгла, преживеале неколкумина меѓу кои: Американец - ФБИ агент, Французин, Русин и Цветко.
Американецот, навежбан агент, веднаш почнал да дава наредби и да организира.
"You will provide woods, you will find water... and you (Цветко) will provide supplies..."
Сите се вратиле, нашле дрва за оган, вода... само Цветко го нема.
"We have to find him" рекол Американецот и тргнале да го бараат по џунглата.
Во еден момент, забележале дека еден жбун се мрда. Се приближиле полека кога одеднаш искочил Цветко:
- Суплаајс!!!

Повеќе од ВицотекаДоаѓа Црвенкапа, трудна, кај Волкот и му вика: - Абе, во приказната пишува да ме изедеш, а не да ме изебеш!

Зошто за да го изгасиме компјутерот мора прво да кликнеме на Start?

- Докторе, не знам што да правам. Мажот ми ме фати со љубовник и од тогаш пелтечи. Докторот ја гледа згодна и убава и и... + повеќе

Ало насмевни се