Домазет

Кое е најпитомо домашно животно?
- Домазет!!

Вицотека

 • Двајца џандари прават муабет:
  Абе, слушна дека на Маркс има луѓе?
  Ех што си глуп, ко прво не се вика Маркс, туку Марс, а дека има...

 • Шпанско Здружение на пациенти со рак на простатата, испрати силен протест до ФК Реал поради настаните на натпреварот минатата ноќ на...

 • Шанкер ја прашува келнерката:
  - Зошто касниш?
  - Ужасно беше. Си доаѓам јас на работа кога на сред улица гледам ужасна сообраќајна...

 • Како плавуша решава крстозбор:
  1. Женско дете ( 5 букви ) ИВОНА
  2. Телефонски повик (3 букви) ЗВР
  3. Не е гладен (3 букви)...