Чека

Разговараат двајца пријатели.
- Жена ми има многу лоша навика, секоја вечер се буди во 2 часот.
- И што прави?
- Па, ме чека!

Вицотека

 • Која е разликата помеѓу Ферари и парламент?
  Парламентот има повеќе коњи!

 • Патриот - човек кој попрво би спиел со Мирка него со Џесика Алба.
  Квази патриот - човек кој и намигнува на Мирка,а тајно спие со Џесика...

 • SNOOZE
  Опција која ви овозможува да некаде закасните и по неколку саати.

  HAPPY HOUR
  Ситуација кога ќе се разбудите еден...

 • Маж и жена се одлучиле да одат на одмор на езеро познато како рај за риболовците. Мажот бил мераклија за ловење риба посебно во раните зори,...