Богат живот

Ирска, ќерката ненадејно се врќа дома после 5 години отсуство, за кое време ниеднаш не се јавила.
Таткои ја кара:
- Што е со тебе, ќерко ?
- Те снема, не се јавуваш, не пишуваш, воопшто не знаевме кај си, дал си жива, Мајката многу тагуваше по тебе и што воопшто работиш.
Ќерката плачејќи одговара.
- Тато многу ми е жал станав проститутка.
Таткото:
- ШТО ???
- Па кај ти е образот?
- Ти си предавник на своето семејство.
- Срамота за целото семејство.
Ќерката:
Татко, многу ми е жал дојдов само на мама да и подарам луксузна крезнена бунда, тебе и на мама скапа нова вила со десетина спални соби со базен и тениско игралиште. На брат м Ролех саат а за тебе тато посебно нов Мерцедес кабриолет, последен модел целосно опремен а и уште членарина во Кантри клубото и сите заедно да ве повикам на својата нова јахта.
Таткото:
- Чекај малку што рече дека си станала?
Ќерката плачејќи:
- Проститутка тато, опрости ми.
Таткото:
О боже Исусе и Мариј, на смрт ме исплаши !!!!
- А Ја те резбрав ПРОТЕСТАНТКА!!!
- Дојди тато да те прегрне !!!

Вицотека

 • Денес потрошив 6150 денари - се пожали еден скржавец на својот сосед.
  - А за што си ги потрошил?
  - Купив 100 евра

 • Полицаец застанува бабичка од 80 години и и вели:
  - Па добро госпоѓо, зошто возите толку брзо?
  Бабата:
  - Ма дај пушти ме,...

 • Разговараат Рус и Амер кој е похрабар.
  Рус:
  Јас се и измочав на Белата Куќа.
  Амер:
  А јас се исрав пред Лениновиот...

 • Муабетат двајца пријатели во кафана:
  - Абе, знаеш дека од една пијачка ме фаќа?
  - Ај, шо збориш, од една само???
  - Да бе, и...