Лајт

Трпе во Охрид, го прашува продавачот во трафика:
- Имате Марлборо?
- Да имаме.
- ...А, Лајт?
- Ами не е куче да лајт.

Вицотека: 

Вицотека

 • - Колку се 2 + 2 ?
  - 4.
  - Примен.
  Образложение: Паметен.
  - Следниот!...
 • - Докторе имам депресија.
  - Најдобро средство е да се нурнете во работата.
  - Ама, докторе јас сум чистач на ВЦ шољи !!!

 • Попален маж излегува од купатилото со чаша вода и 4 аспирина за жена си:
  - Еве душо, ова е за тебе.
  - Зошто, па не ме боли...

 • - Уџите молим вас. – Ааа ма ми ни смо за уџиџавање.
  - Звачу полиције! – Звај, звај!
  - Пошто су вам пуканака?
  - Јесте се...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА