Бомбона

Šta je čvarak?
- Bombona od svinje.

Вицотека

 • Иако во почетокот се чувствуваа непријатно поради фактот што мораа да делат иста кабина, и двајцата брзо заспаа, бидејќи беа преморени....

 • Жена и се јавува на својата пријателка:
  - Леле да ти кажам што се случи!
  - Го пратив овој мојот вол да купи компири и замисли го...

 • Кој има највише кругови?

  А. Олимпиското Знаме
  Б. Знакчето на Audi
  В. Општина Центар


  Kој е најважен политички...

 • Матичарот: Дали младоженецот доброволно прифаќа да го промени својот љубовен статус од Single во Married?
  Mладоженецот: Да
  ...