Женидба

Синот го прашува таткото:
- За да одам на меден месец треба прво да се оженам ?
- Да да.
- А колку пари би ми требале за женидба ?
- Не знам сине, јас уште плаќам!

Повеќе од ВицотекаКога некој ќе ти ја земе жената, не постои подобра одмазда да му дозволиш да ја зачува.

1981 година 1. Принцот Чарлс се ожени 2. Ливерпул стана европски шампион 3. Папата почина 2005. година 1. Принцот Чарлс... + повеќе

- Докторе, не знам што да правам. Мажот ми ме фати со љубовник и од тогаш пелтечи. Докторот ја гледа згодна и убава и и... + повеќе

Дошла некоја госпоѓа пред Свети Петар и само што почнале со разговор се слуша страшен врисок. - Што е тоа? - праша она... + повеќе