Гинеколог

Како се вика гинеколог на турски?
- Дунда сервис.

Повеќе од ВицотекаМара имала три ќерки, и сите три биле невини. Тие се омажиле во исто време. Бидејќи биле неискусни во сексот Мара... + повеќе

Фатил некој папучар златна рипка и оваа му понудила три желби ако ја пушти. Овој почнал: Сакам жена ми да не ме вара... + повеќе

По еден медицински конгрес се наоѓаат доктор и докторка сами во хотелска соба. За време на сексот докторот и шепнува на... + повеќе

Отишол Цветко на пазар и прашува? -Колку се јаболкиве? Колку повеќе земеш толку поефтино. -Епа пуни додека не станат... + повеќе