Очи

Дали ја имаш гледано жена ти вo очи за време на секс?
- Еднаш, и ми дојде многу незгодноо!
- Зашто бе?
- Па така сексам јас и среде секс се свртев кон вратата, а таму жена ми стои и ме гледа право во очи...

Вицотека: 

Вицотека

  • Иде циганче по улица и го сретнува полицаец.
    Полицаецот почнал да го испрашува:
    - Шо правиш бе ти? Ај мрш дома кај мајка ти!...

  • Трпе и Трпана го гледаат квизот „Кој сака да биде "Милионер", и после тоа си легнуваат да спијат. Додека се во кревет Трпана се врти накај...

  • Македонски пратеник го удира камион и трагично загинува. Неговата душа пристигнува во рајот кадешто е пречекана од Св.Петар.
    -...

  • Киро Глигоров е живеја 94 године затој што у њега е имаја делови од Мерцедеса !