Порно

Што е разлика помеѓу бугарска пејачка и порно ѕвезда?
- Порно ѕвездата знае поубаво да пее.

Вицотека: 

Вицотека

 • Xоливудска актерка му се обраќа на сопругот:
  -Побрзај Џон, твоите и моите деца се степаа со нашите!

 • Мара имала три ќерки, и сите три биле невини. Тие се омажиле во исто време.
  Бидејќи биле неискусни во сексот Мара загрижена побарала од...

 • Корисникот неможе да се поврзе на интернет.
  Сервисер: Дали сте сигурни дека ја користите правата лозинка?
  Корисник: Да сигурен...

 • У теретану прашуе дечко инструктора:
  Слушај сакам да фату добру женску... Од коју машину да почну?
  - Од банкомат!!!