5-6

- Ама навистина можам да докажам.
- Ајде докажи!
- Колку кифли изеде сабајле на празен стомак? - Па околу 3 - 4.
- Ете гледаш дека си глуп. Си изел една на празен стомак, а другите дошле по првата.
Се замислил полицаецот и отишол кај шефот.
- Шефе ние полицајците сме најглупи луге на светот.
- Пази што зборуваш.
- Шефе колку кифли изеде сабајле на празен стомак?
- Па, 5 - 6.
- Е да ми речеше 3 - 4 сега ке те зафркнев.

Повеќе од ВицотекаШто 17 плавуши прават пред диско? Чекаат да дојде 18-та , бидејки е забранет влез под 18.

Синот ја прашува мајка си: - Мамо, зошто венчаниците се бели? Мајката одговора: - Венчаницата покажува на пријателите и... + повеќе

Во Нашата држава сеедно е каде се наоѓаш. Секогаш си на местото на несреќата.

Француски, Германски и Македонски полицајци отишле во Сафари. Од досада решиле да си направат такмичење. Победник е... + повеќе