Сперма

Зошто плавуша добила отказ од банка за сперма?
- Се дознало дека пие на работно место.

Вицотека

 • Оди Трпе да полага за командант и комисијата му вели:
  - Аман бе Трпе пак ли ќе полагаш минатиот пат не знаеше да одговориш колку се 2+2...

 • Мајката свиња изглегува да купи нешто до продавнице и на своите 3 прасиња им вика:
  - Кога ќе се вратам ќе тропнам 3...

 • Седи дедо во автобус а покрај него згодна девојка.
  • Госпоѓице, ќе ви дадам 100 Евра да ве плеснам еднаш по газето.
  А она :...

 • Ако особата која ја сакаш се тресе кога ќе ја прегрнеш...
  Ако нејзините усни се врели како жар...
  Ако дахот и прекинува во...