Бетмен

Се шетаат двајца полицајци и здогледуваат поп. Го земале во раце, го качиле на некоја кула и го фрлиле.
Попот паднал и починал на лице место. Тогаш едниот полицаец му вели на другиот:
- Ти реков дека не е бетмен.

Вицотека

 • Невеста пред прва брачна ноќ, уплашена дека мажот ќе ја остави зошто не е невина отишла кај својата баба да се посоветува.
  Бабата и...

 • Трпе разговара со својот психијатар.
  - Жена ми секој ден ми бара по 200-300 евра.
  - И што ќе и се толку пари, што прави?
  -...

 • - Зошто мажите им даваат имиња на своите пениси?
  - Затоа што не сакаат некој безименко да донесува 98% од нивните одлуки.

 • На сопственик на кафеан му звони мобилниот, крева, и машки глас му вели
  - Утре вечер донеси 2000 евра инаку ќе ти запалам кафаната!...

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА