Кино

Касиерката во кино:
- Добро човеку, зошто по трет пат купувате билет?
- Па, што да правам, таму на вратата стои еден идиот и секој пат кога сакам да влезам ми ги кине билетите.

Повеќе од ВицотекаСе јавува човек и прашува: - Ало, дали е ова советувалиште за алкохоличари? - Да. - Сакам да ме посоветувате што да... + повеќе

Знаете ли што е ДНК?Да Не е Комшиско!

Zasto plausa nalijeva mlijeko u gace? - da nahrani mackicu!

Трпе и купил танга на Трпана. Одговор: - Бем ти гаќи кога во нив ни говно не може да застане!!!