Тест

Зошто полицајците и полициските кучиња ги полагаат заедно тестовите?
- За да не препишуваат полицајците.

Повеќе од ВицотекаЗошто Плавуша кога оди во купатило ја мие косата а не ја плакне??? - Зошто на шампонот и пишува "WASh & GO"

Некој човек требало да има секс со некоја стварно "голема" жена. Само што се качил на неа, ја прашува: - Може да ја... + повеќе

Џентлмен е мажот кој ја заштитува жената се додека не остане насамо со неа.

Љубов моја!!! Ако спиеш, прати ми ги твоите соништа, Ако се смееш, прати ми го твојот осмех, Ако плачеш, прати ми ги... + повеќе