Тампон

Трпана го пратила Трпе во продавница да и купи тампони. Влегува тој во маркет и ја прашува каде има тампони, а продавачката му покажува на една од полиците.
Сепак, тој оди до таму, но зема памук и тоалет хартија, па се враќа на касата за да плати, а продавачката го гледа и вели:
- Па добро човеку, зарем не знаете дека тоа не се тампони, нели ви покажав точно каде се тампоните?
- Не се секирај ти за тоа, само наплати ми. Вчера ја испратив жена ми по цигари, а таа ми донесе тутун и лифчиња, поевтино било. Епа нека мота сега и таа поевтино е!!!

Вицотека: 

Вицотека

 • На интервју за работа:
  - Колкава плата очекувате?
  - Паа, околу 1,000 евра.
  - Ќе ви дадеме 3,000 евра плата, секретарка,...

 • Наставникот по биологија го прашува Трпе џуниор:
  - Ајде Трпе кажи ни што знаеш за човековото срце...
  Трпе:
  - Па наставниче...

 • Судијата го прашува крадецот:
  - Оженет сте ?
  - Не сум и никогаш не се женам !!!
  - Штета, толку паметен човек си, а крадеш...

 • Се враќа Трпе накај дома и пред влезо гледа еден човек иде по скалите, се смее од среќа. Трпе си вика:
  - Човек или добил на лото или е...