Пијан возач

Се возат маж и жена и ги запира полиција:
• Зошто возевте 80 км/час кога овде е дозволено 60 км/час?
Мажот:
• Не, се колнам, не возев толку брзо.
Жената:
• Што лажеш кога ти возеше 100 не 80?
Мажот:
• Замолчи, кучко една!
Полицаецот:
• Вие исто така немате ставено појас.
Мажот:
• Сега само што го извадив.
Жената:
• Што лежеш повторно, кога воопшто немаше ставено појас?
Мажот:
• Чути мори козо една!
Ја прашува полицаец жената:
• Дали тој секогаш разговара вака со вас?
А жената на тоа:
• Ма не, само кога е пијан.

Повеќе од ВицотекаЗошто прасињата киднале од дома? Затоа што старците им се свињи!

Циган се спремал да иде у војска и почнал да пушта бркови и другарите го прашуваат: - Зашто бе Рамче пушташ година дена... + повеќе

Група посетители ја разгледуваат фабриката во која се произведуваат производи од гума. Водичот со гордост им ја... + повеќе

Што е тоа интелектуалец? Тоа е индивидуа која поседува способност за размислување подолга од два часа за нешто што не... + повеќе