Куќа

Само Чак може да ја фрли куќата низ прозор.

Вицотека

 • Полицаец застанува пијан маж и го прашува:
  – Каде сте тргнале толку доцна навечер?
  – На предавање.
  – Е како да не. Кој држи...

 • - Што се случува со фудбалерите кога ке им се расипе видот ?
  - Стануваат судии !

 • Се расправаат маж и жена.
  Жената:
  Ти будало една сите пари ги трошиш на пијачка!
  Мажот:
  А ти мори смрдло 50 евра за...

 • ТВ екипа прави интервју со Баци пред ТЦ Бисер:
  - Во кое време живеевте подобро во Титиво време или сега.
  Баци:
  - Боље беше...