Банана

Што вели плавуша кога ќе види лушпа од банана 20 метри пред неа?
– Срање, сега пак ќе паднам.

Повеќе од Вицотека- А да те научам да се бричиш? - Не бе тато. - Види, доаѓа момент во пубертетот кога грдо изгледа бркот и.. - Реков... + повеќе

Ало, контрола Скопје, да ли ме слушате, овде лет 347 од Виена, ало контрола... ... Овде контрола Скопје, ве слушаме? -... + повеќе

Што му рекол Бетмен на Робин пред да влезат во колата? - Влези во колата!

Трпе слушнал на вести дека рибата раѓа повеќе од 100 риби. Еден ден отишол на риболов и фатил златна рипка и оваа му... + повеќе