Зденка

Само Чак Норис може да свири гитара со зденка.

Повеќе од ВицотекаОди трпе кај татко му, пред излегување и му вика: Трпе : Тато, може ли денеска да добијам некој денар повеќе? Татко му... + повеќе

На час се расправаат двајца ученици и доаѓа наставникот и им вели: - Добро, што е ова цел час разговарате? Едниот му... + повеќе

Пијаница се враќа дома касно, а жена му не му отвора. По извесно време тропање и закани, и вели: Драга, имам букет за... + повеќе

Проваѓа цајкан у цивилку и гледа овчара куде ги пасе овце и му вика: Ај да се кладимо, ако погоду што си да ми дадеш 1... + повеќе