100 евра плескање

Седи дедо во автобус а покрај него згодна девојка.
• Госпоѓице, ќе ви дадам 100 Евра да ве плеснам еднаш по газето.
А она :
• Стара будало, што ти паѓа тебе на памет!
Но кога подобро размислила 100 евра се 100 евра, па му вика на дедо:
• Ајде добро.
Дедо ја става раката под сукњичето па гали гали  гали...
Едно време девојката:

• Ајде бе дедо плесни веќе еднаш!

Еее, девојче би плеснал јас да имав 100 евра...

Повеќе од ВицотекаЛекција по зоологија. Учителката го прашува Зоки Поки: - Можеш ли по овие јајца да определиш за која птица станува збор... + повеќе

Што е избалансиран буџет? - Кога должиш онолку колку што си потрошил.

Во пивото - силата. Во ракијата - здравјето. Во виното - вистината. А во водата? Во водата - микробите!

Разговараат двајца клинци: 1: Татко ми е голем човек, директор е во фабрика и под себе има 500 души ! 2: Не е тоа ништо... + повеќе