Вирус

Жената го чека својот маж програмер кој се враќа од работа:
- Здраво душо, се логирам.
- Што мислиш за нова перална мажу?
- Internal error, Out of resources.
- Дај ми ја кредитната картица, сакам да одам во шопинг.
- Sharing violation, access denied...
- Ме сакаш ли како компјутерот или ти служам само за забава?
- Too many parameters...
- Погрешив што се омажив за тебе!
- Data type mismatch...
- Ти си тотално луд!!
- ...by default.
- Што е со твојата плата?
- File in use. Try Again later.
- Што се случило сабајлево со колата?
- System is unstable. Press CTRL+ ALT +DEL to reboot.
- Сакаш ли уште малку вино?
- File system is full.
- Што мислиш за мојата фамилија?
- Unknown virus.

Повеќе од ВицотекаПоминува Итар Пејо преку камен мост и го гледа Тарзан како се спрема на скокне во Вардар: - Немој да скокаш, долу има... + повеќе

Вика му баба на дете: - Синко, ќе иду с'с твој точак на гробишта. - Добро бабо а кој ќе ми га врати ?!?!?

Мажот ја прашува жената: - Драга, дали сум привот со кој си спиела? А, жената на тоа: - Да, драги прв си. Со другите... + повеќе

Вози Мујо точак и го среќава Хасо: - Мујо, од каде ти е точакот? - Абе си одам јас по шумата, и одеднаш ја гледам... + повеќе