Лежалка

Poslednja vest:
Ujedinjene Nacije ponudile Crnogorcima stolicu u Njujorku.
Oni odbili.
HOĆE LEŽALJKU !

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаАко не е еротично, не е интересно.

Попе, пред свадбата со жена ми имавме секс по 15 пати на ден. Грев ли е тоа? – Да синко, лажењето е голем грев.

Млад дечко му пратил во Хаг тегла со говна на политичарот со порака: Еве ти издаицо, најади се. По неколку дена стига... + повеќе

Го прашуваат Рамче како живее, а тој одговара: - Па, брате, немам струја, немам вода, немам што да јадам, немам со што... + повеќе