Па то си ти, болан?

Како реагирају Енглескиња, Францускиња и Фата кад их муж затекне с другим мушкарцем у кревету?
Енглескиња:
- Џоне, молим те, изаđи из собе. Мој адвокат ће ово расправити са твојим адвокатом.
Францускиња:
- Франсоа, душо, па шта чекаш, придружи нам се!
Фата:
- Мујо, па то си ти, болан?
- А ко је онда овај на мени, јебо матер своју?!?!

Вицотека

 • Имам закажано со девојката во 7, сега е 8, ако не дојде до 9 во 10 ќе си одам...
  Па и јас имам свое ЈАС ?!

 • Малиот Столе го прашува дедото:
  - Дедо, сакаш студентка да имаш за жена?
  - Е, абе кој не би сакал.
  - Па, што не ја запишеш...

 • Мочаат под едно дрво зајакот и магарето.
  Магарето - Зајко, зошто курето ти е со цртки.
  Зајкото - Е, па за секоја девојка ставам...

 • Трпе:
  - Трале, знаеш дека бројот 7 е мој среќен број? Роден сум на 07.07.1977, и тоа во 7 часот, 7 минути и 7 секунди, на ЛОТО добив 7...