Шеф

Једног дана Мујо ће свом шефу:
- Шефе, чуо сам да ако одеш на Мјесец и вратиш свој сат уназад можеш се подмладити за онолико времена колико сат вратиш уназад. Ја одо' пробат'.
На то ће шеф Муји:
- Хајде, Мујо, учини ми услугу и понеси и мој сат са собом па ме за једно десетак година помлади.
Тако Мујо запраши на Мјесец и врати се након пар дана, те нађе свог шефа како се у пијеску игра с лопатицама....
На то ће шеф дјечјим гласом:
- Је ли, Мујо, што учини од мене, ја рекох да ме помладиш десетак година, а ти!?
Мујо ће на то:
- Ма вратио бих ја тебе равно у пичку материну, али пук'о ми федер на твом сату.

Вицотека

 • Плавуша на квиз милионер:
  - Како се вика стручњак за вулкани??
  - Вулканизер!

 • Трпана го прашува швалерот:
  - Драги, некогаш си поправал ли фрижидери?
  - Никогаш.
  - Веднаш почнувај, затоа што ја слушнав...

 • Доаѓа жена кај доктор:
  -Докторе, патам од импотенција.
  - Како патиш? Па ти си женско!
  - Мажот ми...

 • Комши каде си тргнал рано сабајле.
  Еве комшија до аптека да ми дадат нешто за главава!
  А што мислиш колку ќе ти дадат за неа!!!