Новинарка

Спортска новинарка зема интервју од француска гимнастичарка:
- Која е вашата омилена поза во сексот?
- Јас сакам да сум на колена!
- А какви контрацепциони средства користите?
- Кондоми - практични и сигурни се!
Потоа прашува англиски тенисерка:
- Која е вашата омилена поза во сексот?
- Ми се допаѓа класичната поза!
- А какви контрацепциони средства користите?
- Таблети!
Последно прашува македонска кошаркарка:
- Која е вашата омилена поза во сексот?
- Јас сакам да стојам права.
- А, ако не е тајна каде наоѓате толку високи партнери?
- Па им давам столче и тие се качуваат на него!
- И последен прашање, какви контрацепциони средства користите?
- Го гледам партнерот во очи!
- И што?
- Како што! Зениците кога започнат да му се шират, значи ќе свршува! Тогаш го туркам столчето!

Вицотека

 • 19. Август: Усели смо се у нашу нову куќу у Торонто. Сви смо среќни и узбуѓени. Овдек е такој убаво. Пуно с’с паркови и заленило. Може да...

 • Izlazi Fata iz salona lepote i krene prema Muji, koji ju je čekao na obližnjoj klupici. Kad je prišla bliže, Mujo je pogleda i reče:...

 • Во продавница
  - Има леб?
  - Нема.
  Утредента
  - Има леб?
  - Има, вчерашен.
  - ?!?!?!?!

 • Во еден бар седат заедно еден богат и еден сиромав.
  Сиромавиот го прашува богатиот:
  - Што и купи на жена ти за роденден?
  -...