Најн

Играле фудбалски натпревар Германија и Англија. Англичаниве изгубиле и четворица нервозни навијачи начекале некоја Германка и почнале да ја соблекуваат.
Оваа почнала да вика: "Најн!, Најн!
И овие викнале уште петмина...

Вицотека: 

Вицотека

 • Bračni par došao u neki luksuzan hotel, sednu u bar i vide jednu jako zgodnu devojku. Muž kaže:
  • Baš je zgodna ona tamo… samo, šteta...

 • Прво равенство
  Маж = јаде +
  ...

 • Богат Кумановец оди на пат и му вели на својот слуга дека може да му се јави само ако е многу, многу важно.
  Само што стигнал на...

 • Ги водат децата на посета на зоолошка градина. Запираат пред слоновите и ги прашуваат:
  - Деца, кое е ова животно?...