Read only

Шетаат двајца програмери по улица и сретнуваат згодна девојка:
Првиот
- Види какви `proprieties` имаа оваа девојка.
Вториот
- Џабе ти е, она е само `read only`.

Вицотека

 • Трпе пијан се враќа по полноќ и пред себе тркала една автомобилска гума.
  Трпана го прашува:
  – Зошто ти е таа гума, бе, глупак, па...

 • Која е разликата помеѓу машки и женски нозе?
  Помеѓу машките секогаш е истиот к*р!

 • Шефот: Имаш 50 цигли во авион, фрлаш една,колку ти остануваат?
  Кандидатот: 49
  Шефот: Како во три потези ќе ставиш слон во...

 • Снаата и свекрва решиле заедно да одаат на пазар. Одејќи низ пазарот свекрвата здогледала некои убави домати и и рекла на снаата:
  -...