Точак

Kaко се вика велосипед на бугарски?
- Меѓуножно бутало!

Повеќе од ВицотекаУчителка држи курс по Географија на 20 плавуши. Прво прашање:  Каде се наоѓа Америка? Марија, една од плавушите станува... + повеќе

Трпе слушнал на вести дека рибата раѓа повеќе од 100 риби. Еден ден отишол на риболов и фатил златна рипка и оваа му... + повеќе

Тазе Јапонски Оглас Продавам куќа, се наоѓа на повеке локации!!!

Оди малиот Трпе кај татко му: - Тато учителката ни кажа да си купиме атлас. - Сине, а да почекаме малце да се среди... + повеќе